“W pożywieniu zjadamy konserwanty, przeciwutleniacze i barwniki. Nie jest to obojętne dla zdrowia” to tytuł wywiadu z prof. Radosławem Gawlikiem, prezydentem elektem naszego Towarzystwa o objawach, rozpoznawalności i leczeniu alergii pokarmowej.
Rozmowa ukazała się na portalu Rynek Zdrowia. Zachęcamy do lektury.

Udostępnij nasz post!

Ostatnie wiadomości

Światowy Dzień Astmy 2023

19 kwietnia, 2023|

Zbliża się Światowy Dzień Astmy, który obchodzony jest od 1998 r. W tym roku Światowa Inicjatywa na rzecz Astmy GINA pragnie zwrócić uwagę na fakt, [...]

Kalendarz pylenia 2023 r.

4 kwietnia, 2023|

Już jest dostępny najnowszy kalendarz pylenia, gdzie w prosty i czytelny sposób można sprawdzić aktualne stężenie pyłków. Sprawdź, co i kiedy pyli na naszej stronie: http://bit.ly/3MbzS3R [...]

Kampania Masz to w nosie?

4 kwietnia, 2023|

Kampania "Masz to w nosie?" to ogólnopolska kampania edukacyjna poświęcona przewlekłemu zapaleniu zatok przynosowych z polipami nosa (PZZPzPN), której celem jest szerzenie wiedzy na temat [...]