“W pożywieniu zjadamy konserwanty, przeciwutleniacze i barwniki. Nie jest to obojętne dla zdrowia” to tytuł wywiadu z prof. Radosławem Gawlikiem, prezydentem elektem naszego Towarzystwa o objawach, rozpoznawalności i leczeniu alergii pokarmowej.
Rozmowa ukazała się na portalu Rynek Zdrowia. Zachęcamy do lektury.

Udostępnij nasz post!

Ostatnie wiadomości

Prof. Grażyna Bochenek o nadwrażliwości na leki

10 sierpnia, 2023|

W rozmowie z Rynkiem Zdrowia prof. Grażyna Bochenek mówi o reakcjach nadwrażliwości na leki: Co jest najczęściej przyczyną występowania nadwrażliwości? Na które leki można być [...]

Lekarze z Ukrainy dziękują PTA

26 lipca, 2023|

Specjalne podziękowanie od lekarzy z Ukrainy. Zapraszamy do lektury listu skierowanego do Prezydenta PTA - prof. Macieja Kupczyka oraz do obejrzenia filmu video z podziękowaniami. [...]