“W pożywieniu zjadamy konserwanty, przeciwutleniacze i barwniki. Nie jest to obojętne dla zdrowia” to tytuł wywiadu z prof. Radosławem Gawlikiem, prezydentem elektem naszego Towarzystwa o objawach, rozpoznawalności i leczeniu alergii pokarmowej.
Rozmowa ukazała się na portalu Rynek Zdrowia. Zachęcamy do lektury.

Udostępnij nasz post!

Ostatnie wiadomości

Warsztaty Quo Vadis Medicina? – fotorelacja

26 kwietnia, 2023|

Właśnie zakończyły się warsztaty Quo Vadis Medicina? ,,ASTMA po pandemii Covid-19 – nowe wyzwania!'' Nie mogło nas zabraknąć! Zapraszamy do obejrzenia krótkiej fotorelacji. [...]

ASTMA po pandemii Covid-19 – nowe wyzwania

25 kwietnia, 2023|

26 kwietnia o godz. 10:00, w ramach projektu Quo vadis medicina? zainicjowanego przez Stowarzyszenie Dziennikarze dla Zdrowia i z okazji zbliżającego się Światowego Dnia Astmy, [...]

3 spotkanie Klubu Młodych PTA – Datastorytelling

24 kwietnia, 2023|

Za nami trzecie już spotkanie Klubu Młodych PTA.Podczas piątkowego szkolenia – „Datastorytelling - Sztuka Prezentacji Danych”, młodzi członkowie naszego Towarzystwa pod kierunkiem Filipa Werstlera zdobywali [...]

Nowy projekt edukacyjny “Walcząc o oddech…”

21 kwietnia, 2023|

Trwają przygotowania do obchodów zbliżającego się Światowego Dnia Astmy! Wraz z Koalicją na rzecz Leczenia Astmy podjęliśmy współpracę z Braćmi Sekielskimi tworząc podcast ,,Walcząc o [...]