“W pożywieniu zjadamy konserwanty, przeciwutleniacze i barwniki. Nie jest to obojętne dla zdrowia” to tytuł wywiadu z prof. Radosławem Gawlikiem, prezydentem elektem naszego Towarzystwa o objawach, rozpoznawalności i leczeniu alergii pokarmowej.
Rozmowa ukazała się na portalu Rynek Zdrowia. Zachęcamy do lektury.

Udostępnij nasz post!

Ostatnie wiadomości

Zrozum swoją alergię i zagraj z Orkiestrą

5 stycznia, 2023|

Całodniowy cykl bezpłatnych webinarów o alergii Portal Strefa Alergii pod patronatem Polskiego Towarzystwa Alergologicznego przygotował cykl bezpłatnych wykładów online dla pacjentów, które potrwają cały dzień. [...]

Podsumowanie roku 2022 w PTA

21 grudnia, 2022|

Zbliża się koniec 2022 roku, tak więc czas na podsumowanie naszych aktywności. ORGANIZACYJNE I STRUKTURALNE 🔸Najważniejszym wydarzeniem dla naszego Towarzystwa był Jubileusz 40-lecia, podczas którego [...]