“W pożywieniu zjadamy konserwanty, przeciwutleniacze i barwniki. Nie jest to obojętne dla zdrowia” to tytuł wywiadu z prof. Radosławem Gawlikiem, prezydentem elektem naszego Towarzystwa o objawach, rozpoznawalności i leczeniu alergii pokarmowej.
Rozmowa ukazała się na portalu Rynek Zdrowia. Zachęcamy do lektury.

Udostępnij nasz post!

Ostatnie wiadomości

5 stypendiów w Imperial College London

28 marca, 2023|

Allergy Postgraduate Programme – Imperial College London At Imperial College London, we offer a range of courses in Allergy tailored to your career ambitions. From [...]

Fotorelacja – 12 Sympozjum Alergii na Pokarmy

24 marca, 2023|

Pod patronatem Polskiego Towarzystwa Alergologicznego, rozpoczęło się dzisiaj w Bydgoszczy XII Międzynarodowe Sympozjum Alergii na Pokarmy. Jest to pierwsze stacjonarne spotkanie tego wydarzenia organizowane po [...]