“W pożywieniu zjadamy konserwanty, przeciwutleniacze i barwniki. Nie jest to obojętne dla zdrowia” to tytuł wywiadu z prof. Radosławem Gawlikiem, prezydentem elektem naszego Towarzystwa o objawach, rozpoznawalności i leczeniu alergii pokarmowej.
Rozmowa ukazała się na portalu Rynek Zdrowia. Zachęcamy do lektury.

Udostępnij nasz post!

Ostatnie wiadomości

Spotkanie Klubu Młodych PTA

17 kwietnia, 2024|

Zapraszamy na kolejne spotkanie Klubu Młodych PTA, które odbędzie się w dniach 23-24 maja w Warszawie. Celem szkolenia, prowadzonego przez Radosława Mechło, jest zapoznanie uczestników [...]

Światowy Dzień Astmy 2024

9 kwietnia, 2024|

Zapraszamy do aktywnego udziału w obchodach Światowego Dnia Astmy 2024! Polskie Towarzystwo Alergologiczne i Koalicja na rzecz Leczenia Astmy organizują tegoroczne obchody Światowego Dnia Astmy [...]