“W pożywieniu zjadamy konserwanty, przeciwutleniacze i barwniki. Nie jest to obojętne dla zdrowia” to tytuł wywiadu z prof. Radosławem Gawlikiem, prezydentem elektem naszego Towarzystwa o objawach, rozpoznawalności i leczeniu alergii pokarmowej.
Rozmowa ukazała się na portalu Rynek Zdrowia. Zachęcamy do lektury.

Udostępnij nasz post!

Ostatnie wiadomości

Przewlekłe zapalenie zatok przynosowych

11 września, 2024|

Dr Eliza Brożek-Mądry w rozmowie z Rynek Zdrowia wyjaśnia przyczyny przewlekłego zapalenia zatok przynosowych: Jakie są najistotniejsze objawy przewlekłego zapalenia zatok przynosowych? Z czym wiąże [...]

Walne Zgromadzenie Delegatów PTA

25 czerwca, 2024|

Niniejszym informujemy, iż Walne Zgromadzenie Delegatów Polskiego Towarzystwa Alergologicznego odbędzie się w dniu 9 października 2024 r. o godzinie 11.00 (I termin, II termin – [...]