“W pożywieniu zjadamy konserwanty, przeciwutleniacze i barwniki. Nie jest to obojętne dla zdrowia” to tytuł wywiadu z prof. Radosławem Gawlikiem, prezydentem elektem naszego Towarzystwa o objawach, rozpoznawalności i leczeniu alergii pokarmowej.
Rozmowa ukazała się na portalu Rynek Zdrowia. Zachęcamy do lektury.

Udostępnij nasz post!

Ostatnie wiadomości

Grant naukowo-badawczy PTA 2023

18 stycznia, 2023|

Serdecznie zapraszamy do ubiegania się o grant naukowo-badawczy dla członków Sekcji Młodych Polskiego Towarzystwa Alergologicznego. Dotychczas konkurs na grant naukowo-badawczy był organizowany raz na 3 [...]

Zrozum swoją alergię i zagraj z Orkiestrą

5 stycznia, 2023|

Całodniowy cykl bezpłatnych webinarów o alergii Portal Strefa Alergii pod patronatem Polskiego Towarzystwa Alergologicznego przygotował cykl bezpłatnych wykładów online dla pacjentów, które potrwają cały dzień. [...]