“W pożywieniu zjadamy konserwanty, przeciwutleniacze i barwniki. Nie jest to obojętne dla zdrowia” to tytuł wywiadu z prof. Radosławem Gawlikiem, prezydentem elektem naszego Towarzystwa o objawach, rozpoznawalności i leczeniu alergii pokarmowej.
Rozmowa ukazała się na portalu Rynek Zdrowia. Zachęcamy do lektury.

Udostępnij nasz post!

Ostatnie wiadomości

Prof. Maciej Kupczyk na liście 100 Pulsu Medycyny

3 marca, 2023|

Redakcja „Pulsu Medycyny” zaprezentowała wyniki 20 jubileuszowej edycji plebiscytu wskazującego na 100 najważniejszych osób w medycynie i systemie ochrony zdrowia. Na obu listach nie zabrakło [...]

Kolejne spotkanie Klubu Młodych PTA

27 lutego, 2023|

Zapraszamy Członków Klubu Młodych PTA i osoby, które chcą do niego dołączyć, do udziału w organizowanych we współpracy z firmą Polpharma warsztatach przygotowania prezentacji prowadzonych [...]