“W pożywieniu zjadamy konserwanty, przeciwutleniacze i barwniki. Nie jest to obojętne dla zdrowia” to tytuł wywiadu z prof. Radosławem Gawlikiem, prezydentem elektem naszego Towarzystwa o objawach, rozpoznawalności i leczeniu alergii pokarmowej.
Rozmowa ukazała się na portalu Rynek Zdrowia. Zachęcamy do lektury.

Udostępnij nasz post!

Ostatnie wiadomości

e-Recepta 2.0 Astma – projekt optymalizacji opieki

26 czerwca, 2023|

Zapraszamy do zapoznania się z ekspercką propozycję zgłoszoną do konkursu „Zdrowy pomysł – ranking inicjatyw reformatorskich”. Artykuł poświęcony jest astmie oskrzelowej jako powszechnemu problemowi społecznemu [...]

Światowy Tydzień Alergii 2023r.

30 maja, 2023|

To będzie wyjątkowy czas. W tym roku między 18 a 24 czerwca przypada Światowy Tydzień Alergii. Z tej okazji, we współpracy ze Strefą Alergii, przygotowaliśmy [...]