“W pożywieniu zjadamy konserwanty, przeciwutleniacze i barwniki. Nie jest to obojętne dla zdrowia” to tytuł wywiadu z prof. Radosławem Gawlikiem, prezydentem elektem naszego Towarzystwa o objawach, rozpoznawalności i leczeniu alergii pokarmowej.
Rozmowa ukazała się na portalu Rynek Zdrowia. Zachęcamy do lektury.

Udostępnij nasz post!

Ostatnie wiadomości

Projekt e-recepta 2.0 – Kongres Wizja Zdrowia

12 października, 2022|

Już dziś, podczas Kongresu Wizja Zdrowia organizowanego przez Menedżera Zdrowia i Kuriera Medycznego, dr Piotr Dąbrowiecki przedstawi założenia koncepcji ,,e-Recepta 2.0 - projekt optymalizacji opieki [...]

IV spotkanie Prezydium Koalicji na rzecz Leczenia Astmy

29 września, 2022|

28 września w Warszawie odbyło się IV spotkanie Prezydium Koalicji na rzecz Leczenia Astmy. Gościem specjalnym wydarzenia był prof. Jean Bousquet, który przedstawił międzynarodowy projekt [...]

40 lat doświadczenia, zaangażowania i pasji

28 września, 2022|

Szanowni Państwo, Drogie Koleżanki i Koledzy, z wieloma sukcesami i osiągnięciami w obszarze alergologii, zarówno w Polsce, jak i na arenie międzynarodowej, wkroczyliśmy w czterdziestolecie [...]