“W pożywieniu zjadamy konserwanty, przeciwutleniacze i barwniki. Nie jest to obojętne dla zdrowia” to tytuł wywiadu z prof. Radosławem Gawlikiem, prezydentem elektem naszego Towarzystwa o objawach, rozpoznawalności i leczeniu alergii pokarmowej.
Rozmowa ukazała się na portalu Rynek Zdrowia. Zachęcamy do lektury.

Udostępnij nasz post!

Ostatnie wiadomości

Powstaje Klub Młodych PTA

26 października, 2022|

Zarząd Główny PTA powołał Klub Młodych, do którego zapraszamy wszystkich Członków Sekcji Młodych zainteresowanych rozwojem alergologicznych pasji i integracją środowiska młodych alergologów. Klub Młodych daje [...]

PTA Partnerem Serwisu Rynku Zdrowia poświęconego alergologii

18 października, 2022|

Rynek Zdrowia to medium, którego nie trzeba przedstawiać, dlatego tym bardziej cieszy nas fakt, że od września jesteśmy Partnerem Serwisu Alergologia działającego w ramach www.rynekzdrowia.pl. Cyklicznie, [...]